blog

Inkopen met een creditcard

Wil jij graag binnen jouw organisatie inkopen met een creditcard? Of koopt jouw organisatie al in met een creditcard, maar is het niet duidelijk waar deze uitgaven naartoe gaan? Lees dan snel verder! Corlido Group faciliteert Purchasing-Card (P-card) services, een gemakkelijke en veilige manier om kleine aankopen te doen en uw uitgaven te bewaken. Inkopers kunnen producten bestellen via ons op maat gemaakt e-procurement systeem genaamd COPS (Corlido Online Procurement System) en de factuur wordt automatisch betaald met de creditcard.

Nieuwe manier van inkopen

Vanaf nu is het mogelijk om snel en makkelijk in te kopen met een creditcard. Een van de grote voordelen van de P-Card is het gemakkelijk en snel inkopen van kleine aankopen. Jij hebt minder papierwerk, doordat inkooporders en declaraties worden geëlimineerd. Bestellers hoeven geen vooruitbetalingen meer te verrichten, maar zij kunnen snel afrekenen met hun creditcard. Jij plaatst een bestelling in ons e-procurement systeem, genaamd Corlido Online Procurement System (COPS), en Corlido Group coördineert de rest. Wij dragen zorg voor de gehele logistieke en financiële afwikkeling.

Sneller inkopen

Veel van onze klanten zijn grote internationale organisaties. Als zij een product in willen kopen, gaan daar veel akkoorden van beslissingsbevoegden aan vooraf. Dit is tijdrovend en het duurt vaak minstens één werkweek voordat de producten daadwerkelijk besteld kunnen worden. Hiermee komt het primaire bedrijfsproces in gevaar. Door in te kopen via Corlido Group en te betalen met een creditcard heb jij de volgende dag al beschikking over uw gewenste producten. De aanvraag hoeft niet eerst voor akkoord langs alle beslissingsbevoegden, maar kan direct worden besteld. Hierdoor wordt het inkoopproces versneld.

Uw uitgaven onder controle

Vaak horen wij van klanten die al inkopen met een creditcard, dat zij geen duidelijk overzicht van hun uitgaven hebben. Met andere woorden, zij hebben geen inzicht in hoeveel geld bij welke leverancier wordt uitgegeven. Door in te kopen met uw creditcard via Corlido Group krijg je een duidelijk uitgavenoverzicht en heb jij je uitgaven onder controle. Ook wel spend under control genoemd. Je hebt toegang tot een transparant overzicht waar en hoeveel wordt ingekocht. Ook worden meer leveranciers beperkt tot één leverancier, namelijk Corlido Group, wat leidt tot een betere uitgavenbeheersing.

Uw voordelen

  • Gemakkelijk orders plaatsen via COPS.
  • Snel goederen ontvangen.
  • Geen goedkeuringen meer van het management.
  • Minder papierwerk: geen inkoopaanvragen, orders en ontelbare leveranciersfacturen.

Lees hier wat Corlido Group nog meer voor u kan betekenen.

Onze klanten

© Corlido Group 2024