Inkoop Energie

De inkoopspecialist voor de energiesector

Corlido Group helpt de energiesector met het optimaliseren van het inkoop- en logistiek proces. Wij tillen uw operationele inkoop naar een hoger niveau. Corlido Group biedt een compleet dienstenprogramma. Van het overnemen van de tail spend tot het leveren van specifieke commodity’s. Door jarenlange ervaring beschikken wij over diepgaande kennis van inkoop in de energiesector. Onze inkoopspecialisten adviseren u graag.

Advies aanvragen

Indirecte inkoop energie

Kerntaak van energiebedrijven, nutsbedrijven, netbeheerders of meetbedrijven is het (ver)handelen van energie en de grondstoffen daarvoor. Prioriteit is het optimaliseren van de inkoopcategorieën die dicht bij de kerntaak staan. Met deze leveranciers maakt u contractafspraken. Daarnaast blijft er een grote groep niet-gecontracteerde leveranciers over. Deze grote groep c-leveranciers is uitermate geschikt voor uitbesteding. Reduceer het leveranciersbestand, bespaar kosten en verhoog de service voor interne medewerkers.

Demo COPS aanvragen
quote

De Procurement Services van Corlido Group helpt Saudi Aramco meer waarde uit MRO aankopen te halen. Administratieve en logistieke werkzaamheden zijn tot een minimum gereduceerd, waardoor de focus op contract management is komen te liggen.

Saudi Aramco

Onze expertises

Wilt u meer weten over hoe wij de energiesector helpen?

Onze klanten

© Corlido Group 2024