Inkoop Industrie

De inkoopspecialist voor de industrie

Corlido Group helpt de industrie met het optimaliseren van het inkoop- en logistiek proces. Wij tillen uw operationele inkoop naar een hoger niveau. Corlido Group biedt een compleet dienstenprogramma. Van het overnemen van de tail spend tot het leveren van specifieke commodity’s. Door jarenlange ervaring beschikken wij over diepgaande kennis van inkoop in de industrie. Wij werken voor een breed scala bedrijven in de industriële branche zoals de food-, chemische- en machine-industrie. Onze inkoopspecialisten adviseren u graag.

Advies aanvragen

Indirecte inkoop industrie

Kerntaak van de industrie is het bewerken van grondstoffen voor het maken van nieuwe producten. Prioriteit is het optimaliseren van de inkoopcategorieën die dicht bij de kerntaak staan. Met deze leveranciers maakt u contractafspraken. Daarnaast blijft er een grote groep niet-gecontracteerde leveranciers over. Deze grote groep c-leveranciers is uitermate geschikt voor uitbesteding. Reduceer het leveranciersbestand, bespaar kosten en verhoog de service voor interne medewerkers.

Meer informatie
quote

Corlido Group helpt ExxonMobil door het catalogiseren en standardiseren van repeterende items, customized per locatie. Dit levert aanzienlijke kostenbesparingen op in het indirecte inkoopproces.

Exxon

Project Supply

De projectpartner voor de inkoop van een breed scala technische producten.

Meer informatie

Piping Supply

De specialist in het leveren van pipes, fittings, flanges, special forged products, o-let/branch fittings, valves, studbolts en gaskets.

Meer informatie

Onze expertises

Wilt u meer weten over hoe wij de industrie helpen?

Onze klanten

© Corlido Group 2024