Inkoop Olie & Gas

De inkoopspecialist voor de olie & gas

Corlido Group helpt de olie & gas met het optimaliseren van het inkoop- en logistiek proces. Wij tillen uw operationele inkoop naar een hoger niveau. Corlido Group biedt een compleet dienstenprogramma. Van het overnemen van de tail spend tot het leveren van specifieke commodity’s. Door jarenlange ervaring beschikken wij over diepgaande kennis van inkoop in de olie & gas. Onze inkoopspecialisten adviseren u graag.

Advies aanvragen

Indirecte inkoop olie & gas

Kerntaak van de olie & gas is het winnen van energie. Prioriteit is het optimaliseren van de inkoopcategorieën die dicht bij de kerntaak staan. Met deze leveranciers maakt u contractafspraken. Daarnaast blijft er een grote groep niet-gecontracteerde leveranciers over. Deze grote groep c-leveranciers is uitermate geschikt voor uitbesteding. Reduceer het leveranciersbestand, bespaar kosten en verhoog de service voor interne medewerkers.

Meer informatie
quote

Shell creeërt grip op de tail spend door de Trading House services van Corlido Group. Door systeemintegratie en slimme automatisering zijn doorlooptijden significant verkort en worden cost savings gemaximaliseerd.

Shell

Project Supply

De projectpartner voor de inkoop van een breed scala technische producten.

Meer informatie

Piping Supply

De specialist in het leveren van kleppen, flenzen, fittingen, pijpen, technische oplossingen en diversen.

Meer informatie

Onze expertises

Wilt u meer weten over hoe wij de olie & gas helpen?

Onze klanten

© Corlido Group 2023