Inkoop Overheid

De inkoopspecialist voor de overheid

Corlido Group helpt de overheid met het optimaliseren van het inkoop- en logistiek proces. Zoals de centrale overheid (het Rijk), regionale overheid, provincies, waterschappen en lokale overheid. Wij tillen uw operationele inkoop naar een hoger niveau. Corlido Group biedt een compleet dienstenprogramma. Van het overnemen van de tail spend tot het leveren van specifieke commodity’s. Door jarenlange ervaring beschikken wij over diepgaande kennis van inkoop in de overheid. Onze inkoopspecialisten adviseren u graag.

Advies aanvragen

Indirecte inkoop overheid

Kerntaak van de overheid is om zich dienstbaar op te stellen tegenover burgers. Prioriteit is het optimaliseren van de inkoopcategorieën die dicht bij de overheid staan. Met deze leveranciers maakt u contractafspraken. Daarnaast blijft er een grote groep niet-gecontracteerde leveranciers over. Deze grote groep c-leveranciers is uitermate geschikt voor uitbesteding. Reduceer het leveranciersbestand, bespaar kosten en verhoog de service voor interne medewerkers.

Meer informatie
quote

Middels een Europese Aanbesteding heeft GVB een breed scala groothandelsmaterialen recht- en doelmatig ondergebracht bij één partner.

GVB

Onze expertises


De unieke e-procurement tool COPS voegt meerdere catalogi samen tot één. Doorzoek meerdere catalogi tegelijk. Eén inkooptool voor de gehele tail spend.

Demo COPS aanvragen

Aanbestedingen

U zet een aanbestedingen in de markt om het beste uit de markt te halen. Corlido Group schrijft in op deze aanbestedingen. Wij verdiepen ons in de aanbesteding en de organisatie om een inschrijving samen te stellen dat past bij uw behoefte en vraag. De hrijvingen stellen wij met zorg samen.

Wilt u meer weten over hoe wij de overheid helpen?

Onze klanten

© Corlido Group 2024