Inkoop Transport & Vervoer

De inkoopspecialist voor transport & vervoersbedrijven

Corlido Group helpt vervoersbedrijven met het optimaliseren van het inkoop- en logistiek proces. Wij tillen uw operationele inkoop naar een hoger niveau. Corlido Group biedt een compleet dienstenprogramma. Van het overnemen van de tail spend tot het leveren van specifieke commodity’s. Door jarenlange ervaring beschikken wij over diepgaande kennis van inkoop in de vervoerssector. Onze inkoopspecialisten adviseren u graag.

Advies aanvragen

Indirecte inkoop

Kerntaak van transport- en vervoersbedrijven is om personen of goederen te verplaatsen. Prioriteit is het optimaliseren van de inkoopcategorieën die dicht bij de kerntaak staan. Met deze leveranciers maakt u contractafspraken. Daarnaast blijft er een grote groep niet-gecontracteerde leveranciers over. Deze grote groep c-leveranciers is uitermate geschikt voor uitbesteding. Reduceer het leveranciersbestand, bespaar kosten en verhoog de service voor interne medewerkers.

Meer informatie
quote

Middels een Europese Aanbesteding heeft GVB een breed scala groothandelsmaterialen recht- en doelmatig ondergebracht bij één partner.

GVB

Onze expertises


De unieke e-procurement tool COPS voegt meerdere catalogi samen tot één. Doorzoek meerdere catalogi tegelijk. Eén inkooptool voor de gehele tail spend.

Demo COPS aanvragen

Aanbestedingen

U zet een aanbestedingen in de markt om het beste uit de markt te halen. Corlido Group schrijft in op deze aanbestedingen. Wij verdiepen ons in de aanbesteding en de organisatie om een inschrijving samen te stellen dat past bij uw behoefte en vraag. De inschrijving stellen wij met zorg samen.

Wilt u meer weten over hoe wij transport en vervoersbedrijven helpen?

Onze klanten

© Corlido Group 2024