Inkoop Zakelijke & Financiële Dienstverlening

De inkoopspecialist voor de zakelijke en financiële dienstverlening

Corlido Group helpt de zakelijke en financiële dienstverlening met het optimaliseren van het inkoop- en logistiek proces. Wij tillen uw operationele inkoop naar een hoger niveau. Corlido Group biedt een compleet dienstenprogramma. Van het overnemen van de tail spend tot het leveren van specifieke commodity’s. Door jarenlange ervaring beschikken wij over diepgaande kennis van inkoop in de zakelijke en financiële dienstverlening. Onze inkoopspecialisten adviseren u graag.

Advies aanvragen

Indirecte inkoop

Uw prioriteit is het optimaliseren van de inkoopcategorieën die dicht bij de zakelijke en financiële dienstverlening staan. Met deze leveranciers maakt u contractafspraken. Daarnaast blijft er een grote groep niet-gecontracteerde leveranciers over. Deze grote groep c-leveranciers is uitermate geschikt voor uitbesteding. Reduceer het leveranciersbestand, bespaar kosten en verhoog de service voor interne medewerkers.

Meer informatie
quote

Door de inzet van Corlido Group is CBRE in staat om zich snel op de inkoopmarkt te bewegen en tegelijkertijd het leveranciersbestand tot een minimum terug te dringen.

CBRE

Onze expertises


De unieke e-procurement tool COPS voegt meerdere catalogi samen tot één. Doorzoek meerdere catalogi tegelijk. Eén inkooptool voor de gehele tail spend.

Demo COPS aanvragen

Wilt u meer weten over hoe wij de zakelijke en financiële dienstverlening helpen?

Onze klanten

© Corlido Group 2024