Inkoop Ziekenhuizen

De inkoopspecialist voor ziekenhuizen

Corlido Group helpt ziekenhuizen met het optimaliseren van het inkoop- en logistiek proces. Wij tillen uw operationele inkoop naar een hoger niveau. Corlido Group biedt een compleet dienstenprogramma. Van het overnemen van de tail spend tot het leveren van specifieke commodity’s. Door jarenlange ervaring beschikken wij over diepgaande kennis van inkoop in de zorg. Onze inkoopspecialisten adviseren u graag.

Advies aanvragen

Indirecte inkoop ziekenhuizen

Ziekenhuizen hebben als kerntaak de best mogelijke zorg verlenen. Prioriteit is het optimaliseren van de inkoopcategorieën die dicht bij de zorg staan. Met deze leveranciers maakt u contractafspraken. Daarnaast blijft er een grote groep niet-gecontracteerde leveranciers over. Deze grote groep c-leveranciers is uitermate geschikt voor uitbesteding. Reduceer het leveranciersbestand, bespaar kosten en verhoog de service voor artsen en inkopers.

Meer informatie
quote

Door de Europese Aanbesteding van non-dedicated technische materialen te gunnen aan Corlido Group heeft RadboudUMC nu één totaalleverancier. Het assortiment is beheersbaar gemaakt in de op maat gemaakte COPS catalogus.

RadboudUMC

Onze expertises


De unieke e-procurement tool COPS voegt meerdere catalogi samen tot één. Doorzoek meerdere catalogi tegelijk. Eén inkooptool voor de gehele tail spend.

 

Demo COPS aanvragen

Aanbestedingen

U zet een aanbestedingen in de markt om het beste uit de markt te halen. Corlido Group schrijft in op deze aanbestedingen. Wij verdiepen ons in de aanbesteding en de organisatie om een inschrijving samen te stellen dat past bij uw behoefte en vraag. De hrijvingen stellen wij met zorg samen.

Wilt u meer weten over hoe wij ziekenhuizen helpen?

Onze klanten

© Corlido Group 2023