Nieuws

Corlido Group volledig geïntegreerd met SAP Ariba

SAP Ariba is het grootste bedrijfsnetwerk ter wereld waar inkopers en leveranciers samenwerken om relaties te versterken en nieuwe zakelijke kansen te ontdekken. Corlido Group is vanaf vandaag volledig geïntegreerd met het SAP Ariba netwerk.

Met het SAP Ariba netwerk kunnen inkopers hun gehele inkoopproces managen, hun uitgaven beheersen en de  gehele supply chain optimaliseren. Corlido ondersteunt organisaties aangesloten op het SAP Ariba netwerk om hun bedrijfsdoelstellingen te behalen, interne en externe klanttevredenheid te verhogen, het inkoopproces te vereenvoudigen en hun cashflow te verbeteren.

COPS

SAP biedt vele mogelijkheden, zoals het integreren van CIF catalogi en PunchOut-koppelingen met webshops zoals Corlido’s e-commerce platform COPS (Corlido Online Procurement System). Lees hier meer informatie over COPS.

Shell

De integratie versterkt de al meer dan 20 jaar lange samenwerking van Corlido en Shell. Het gehele procure-to-pay proces verloopt 100% papierloos en zonder handmatige handelingen. Dit maakt het inkoopproces gemakkelijker, sneller, efficiënter en nauwkeuriger, zowel voor Corlido Group als voor Shell. Corlido is één van de eerste geïntegreerde leveranciers van Shell op SAP Ariba.

Het gehele Shell Team van Corlido heeft hard meegewerkt aan de integratie. Iedereen bedankt voor de inzet!

Wilt u meer weten over wat de integratie van Corlido Group met SAP Ariba voor u kan betekenen?

Neem contact met ons op!

Gerelateerde afbeeldingAfbeeldingsresultaat voor sap ariba logoAfbeeldingsresultaat voor corlido

Onze klanten

© Corlido Group 2023