Nieuws

Corlido Group verstevigt internationale positie in de foodsector met multi-miljoenencontract

Het Amerikaanse agro-industrieel concern Cargill vindt in Corlido Group de partner voor haar Tail Spend Management Solutions in de EMEA-regio. De overeenkomst van 7 jaar heeft een contractwaarde van meer dan 100 miljoen euro. De services worden na succesvolle implementatie in Nederland, België en Duitsland verder internationaal uitgerold.

‘Helping the World Thrive’
Met meer dan 155.000 werknemers is Cargill actief in 70 landen en ‘voedt de wereld’ door landbouwers aan markten en klanten aan duurzame voedingsoplossingen te koppelen. Met de samenwerking wil Cargill haar inkoopprestaties verhogen en haar TCO reduceren. Een volledige Ariba-integratie met COPS digitaliseert het inkoopproces en elimineert handmatige handelingen.

Continuïteit
“We zijn zeer verheugd met dit langetermijncontract”, stelt Elgar Feddema, Sales Manager bij Corlido Group. “Met bijna 25 jaar ervaring beschikt Corlido Group over diepgaande kennis van inkoop in de industrie. Het contract met Cargill verstevigt onze positie in de foodindustrie en draagt bij aan de continuïteit en internationale groei van Corlido Group.”

Roots in Nederland
Corlido Group is een internationale inkooporganisatie met roots in Nederland. Vanuit wereldwijd 14 vestigingen en met meer dan 80 inkoopprofessionals biedt Corlido Group kostenbesparende inkoopdienstverlening. Corlido Group investeert veel in inkoopdigitalisering, waaronder haar unieke inkooptool COPS. Het systeem is ontworpen om de inkoop van dagelijkse goederen makkelijker te maken. Het biedt toegang tot een ongelimiteerd groot assortiment bij iedere gewenste leverancier. Eén systeem waar je altijd, alles en overal kunt kopen!

Meer informatie over COPS

Onze klanten

© Corlido Group 2024