Verlagen TCO

Corlido Group helpt u met het verlagen van de TCO

Bespaar tot wel 21% op

kosten, productiviteit en effectiviteit

Wij zijn de specialist in het optimaliseren van het operationele inkoopproces. Wij richten het bestelproces samen met u in zodat verspilling van tijd, geld en middelen wordt gereduceerd. Hierbij reduceren wij uw indirecte kosten tot een absoluut minimum. Neem contact op met een expert via +31 (0) 88 – 536 00 00 of stuur een e-mail. 

 

 

TCO

De huidige economie stelt hoge eisen aan organisaties: een stijgende omzet en een verlaging van de kosten. Kostenverlaging leidt tot een verbetering van het bedrijfsresultaat. Met de juiste inkoop levert een professionele inkooporganisatie hieraan een waardevolle bijdrage. Om de beste inkoopkeuzes te maken zijn inzicht in de kosten essentieel. Een hulpmiddel bij het maken van dergelijke keuzes, is het helder krijgen van de Total Cost of Ownership (TCO).

TCO maakt alle kosten gerelateerd aan de aanschaf en het gebruik van ingekochte goederen en diensten gedurende hun levenscyclus inzichtelijk. Ook wel een financiële beraming voor het bepalen van de directe en indirecte kosten genoemd. De aankoopprijs is een belangrijk criterium dat gemakkelijk is te identificeren. Maar de aankoopprijs is slechts het topje van de ijsberg. Er zijn veel bijkomende kosten, zoals: sourcen, tenderen, bestelkosten, voorraadbeheer, logistiek, goederenontvangst, manco’s, databeheer/verrijking, leveranciersmanagement en afhandeling van de factuur.

Voordelen verlagen TCO

  • Verlaag de interne kosten en bespaar tot wel 21%.
  • Optimaliseer het interne proces.
  • Verhoog winstmarges.

Wilt u uw TCO verlagen?

Neem contact met ons op!

+31 (0) 88 – 536 00 00
of vraag meer informatie aan

Onze klanten

© Corlido Group 2020