Nieuws

Top 10 hoogtepunten 2017

Ook in 2017 is Corlido Group blijven groeien, innoveren en ontwikkelen.

We hebben de top 10 hoogtepunten voor u op een rijtje gezet:

  1. In samenwerking met verschillende externe partners is de gehele ICT omgeving van Corlido Group vernieuwd. De nieuwe software en hardware borgen een stabiele omgeving waar we de komende jaren verder in willen ontwikkelen.
  2. De volledige integratie met het SAP Ariba netwerk is geïmplementeerd.
  3. We hebben nieuwe vestigingen geopend in Kameroen, Tsjaad, Equatoriaal Guinea en Orenburg (Rusland).
  4. De voorbereidingen zijn getroffen om in de komende periode vestigingen te openen in Nigeria, Egypte, Engeland en Duitsland.
  5. Maar liefst twaalf nieuwe collega’s hebben voor Corlido Group gekozen.
  6. Oprichting van onze vijfde discipline Piping Supply, waarbij intussen vanuit een vestiging in de randstad wordt gewerkt. Lees hier meer informatie over Piping Supply.
  7. Vele nieuwe opdrachtgevers in uiteenlopende sectoren hebben het vertrouwen uitgesproken in Corlido. Waaronder GVB, Hogeschool Saxion, Dana Petroleum en Schlumberger.
  8. Go live van de nieuwe versie van ons unieke inkoopportaal, COPS (Corlido Online Procurement System). Lees hier meer informatie over COPS.
  9. We zijn gecertificeerd conform de nieuwe ISO9001:2015 en ISO14001:2015 norm.
  10. Het verbeteren van onze dienstverlening begint bij de mensen van Corlido. Diverse interne en externe trainingen voor onze medewerkers hebben ook in 2017 hieraan bijgedragen.  Ook de collega’s in de buitenlandse vestigingen worden middels trainingsprogramma’s in Emmen opgeleid, zodat onze dienstverlening ook lokaal op een hoog niveau wordt uitgevoerd.

Ook in 2018 staat de Corlido Group voor u klaar!

Onze klanten

© Corlido Group 2024